ВИДЕО: Проблемот на сите оние кои не се во врска

By on February 13, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Саркастично видео за сите оние кои се слободни за време на најромантичниот празник во годината – св. Валентин.

ВИДЕО: Проблемот на сите оние кои не се во врска

Погледнете го видеото кое ви го споделуваме ве чест на Денот на вљубените…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone