Видео од забавите на вистинскиот Волк од Вол Стрит

By on December 23, 2013
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Филмот Волкот од Вол Стрит дигна многу прашина. Филмот е базиран на вистинска приказна, а еве ја вистинската личност, Џордан Белфорт. Во видеото може да видете исечоци од неговите домашни видеа снимени во раните 90-ти години. Дефинитивно вреди една минута од вашето време.

Трејлерот од филмот на Мартин Скорсезе, Волкот од Вол Стрит (The Wolf of Wall Street) може да го видите во оваа наша претходна објава.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone