ВИДЕО: Нова, секси, љубовна реклама на Mercedes

By on October 6, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Инспирација за рекламата на Mercedes е филмот Dirty Dancing, а во позадина тече и истоимената песна.

ВИДЕО: Нова, секси, љубовна реклама на Mercedes

Mercedes-Benz и Лукас Росински направија одлична реклама која е именувана Dirty Driving, според филмот од кој е инспирирана.

Главни улоги се атрактивното S63 AMG Coupe и моќниот Actros и меѓу нив се одвива љубовната сцена.

А еве ја и цензурираната верзија…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone