ВИДЕО: Како да отворите автомобил со помош на конец?

By on May 26, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

За почеток, ќе ви треба прилично стар автомобил. Главниот лик на видео клипот кој ви го претставуваме подолу за демонстрација на практични вештини користи Лада Самара од 80-тите години на минатиот век.

ВИДЕО: Како да отворите автомобил со помош на конец?

Се што му е потребно е еден метар конец и сигурна рака.

Непотребно е да се каже дека овој трик не работи на поновите автомобили, но дури и тие не се имуни на способните крадци нели?

Погледнете:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone