ВИДЕО: Како да ја испеглате кошулата за само 90 секунди?

By on October 11, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Доцните на работа, а заборавивте да ја испеглате кошулата која сакавте да ја облечете? Со неколку совети од Џим Мур можете да ја испеглате кошулата за само 90 секунди.

ВИДЕО: Како да ја испеглате кошулата за само 90 секунди?

Наместете ја масата за пеглање, спремете прскалка со вода, а пеглата добро загрејте ја. Џим Мур ве советува да не ставате вода во пеглата.

Бидејќи мажите ја носат кошулата под палто или сако, доволно е да се испегла само јаката, предниот дел и манжетните. Џим советува да пеглате поагресивно и црвсто да ја претиснете пеглата влечејќи ја кон долниот дел од кошулата.

Погледнете го видеото…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone