ВИДЕО: 7 трикови за сликање со смартфон

By on August 31, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Видео со 7 едноставни, а интересни трикови за сликање со смартфон кои мора да ги знаете.

ВИДЕО: 7 трикови за сликање со смартфон

Направете ги најдобрите фотографии досега со вашиот смартфон користејќи ги овие совети од The Cooperative of Photography (COOPH).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone