• ВИДЕО: Стари луѓе избезумени кога за прв пат користат OCULUS RIFT
  ВИДЕО: Стари луѓе избезумени кога за прв пат користат OCULUS RIFT

  Најверојатно веќе сте запознаени со Oculus Rift, но за тие што не се запознаени тоа во основа е апарат за виртуелна реалност кој им овозможува на играчите да чекорат во своите омилени игри и виртуелни светови. Тоа...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • samsung-gear-blink-konkurent-na-google-glass-featured
  Samsung Gear Blink конкурент на Google Glass?

  Не беше тешко да се заклучи дека Samsung ќе се вклучи во битката на паметни очила, па прашањето беше само дали ќе биде конкурент на Google Glass. Извори од Азија неодамна тврдеа дека Gear Glass ќе биде...

  • Posted 2 years ago
  • 0