• Повеќе секс = повеќе пари?!
  Повеќе секс = повеќе пари?!

  Најновото британско истражување ви дава уште една добра причина да се впуштите во добар секс со вашата партнерка. Откријте за што станува збор… Сексот е одлична работа, зар не? Заработувањето пари исто така. А што ако ви...

  • Posted 1 year ago
  • 0
 • Порно статистика
  Порно статистика

  10 годишно истражување докажа еден цврст факт: луѓето сакаат да гледаат порно!! Мажи кои гледаат порно на интернет: 99% Мажи кои користат бесплатни интернет сајтови: 91% Мажи кои гледаат порно на смартфон: 14% Мажи кои во моментот...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • Која количина вода, кафе или алкохол е смртоносна?
  Која количина вода, кафе или алкохол е смртоносна?

  Ништо што е претерано не е добро, па така ни конзумирањето на најчистиот пијалок како што е водата, а бидејќи човековиот стомак не е „дупка без дно“ постојат граници чие преминување значи смрт. Истото важи и за...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • Со лош сон си го ризикувате животот
  Со лош сон си го ризикувате животот

  Лошиот сон е еден од главните фактори за посегнување кон самоубиство. Тешкотиите со спиењето се поврзани со дури 40% поголем ризик за самоубиство, објавуваат американски научници. Истражувачи од Стенфорд универзитетот објаснуваат дека ваквиот ефект од лошиот сон...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • 7 факти за жените и мастурбирањето
  7 факти за жените и мастурбирањето

  Ви претставуваме 7 факти за жените и мастурбирањето кои сигурно не ги знаете… „Поголемиот број жени учеснички во истражувањето рекоа дека матурбирањето е повеќе „машка работа“ односно дека мажите се самозадоволуваат редовно.“ Научници од Универзитетот во Аризона...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • Сексот ја подобрува меморијата
  Сексот ја подобрува меморијата

  Сексот ја зајакнува работата на нервите посебно во делот на мозокот одговорен за помнење и учење, влијае брз намалување на стресот и ја избиструва меморијата. Редовниот секс ја зголемува активноста на мозокот, покажуваат најновите истражувања. Анализата на...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • Гените се одговорни за толеранцијата на болка
  Гените се одговорни за толеранцијата на болка

  Резултатите од најновите истражувања во Америка можат да објаснат зошто некои луѓе полесно поднесуваат болка. Имено, научници од фирмата Proove Biosciences идентификуваа 4 гени кои имаат пресудно значење во способноста за толерирање болка. Според зборовите на научниците,...

  • Posted 2 years ago
  • 0
 • Добродојдовте во месецот на сексот!
  Добродојдовте во месецот на сексот!

  Со доаѓањето на топлите денови, носењето полесна облека и покачувањето на половите хормони се зголемува желбата за задоволување, сексот е се почест, а и зачнувањето.. Сексот постојано ви ги окупира мислите? Ништо чудно, јуни е месец кога...

  • Posted 2 years ago
  • 0