• ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај
    ФОТО: Instagram девојка на неделата – Ешли Скај

    Запознајте ја Ешли Скај – прекрасен фотомодел, моден блогер и најново Buffalo Jeans модел. Со нејзината долга кафеава коса, големите темни очи и неверојатните облини од ден за ден привлекува се повеќе и повеќе Instagram следбеници. Погледнете...

    • Posted 1 year ago
    • 0