• Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата
    Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

    На само 20 годишна возраст Џиџи Хадид го живее сонот на секој модел. Таа е длабоко навлезена во модната индустрија со фотосесии за познати списанија како Vogue, Sports Illustrated, Tom Ford… Џиџи, исто така се појавува и...

    • Posted 1 year ago
    • 0