Што ако „Game of Thrones“, беше нацртан од Дизни?

By on May 26, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Фановите на моментално најгледаната серија на планетата, „Game of Thrones“, по овие фотографии најверојатно ќе посакаат да има и Дизни верзија. Овие уметнички дела се изработени од бразилските уметници Фернандо Мендоса и Андерсон Махански. Штета што не направиле повеќе ликови!

Што ако „Game of thrones“, беше нацртан од Дизни?

Што ако „Game of thrones“, беше нацртан од Дизни?

Што ако „Game of thrones“, беше нацртан од Дизни?

Што ако „Game of thrones“, беше нацртан од Дизни?

Што ако „Game of thrones“, беше нацртан од Дизни?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone