Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

By on June 2, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Во пресрет на Светско првенство во фудбал се организираше и натпревар за убавина „Мис Мундијал“, а оваа година титулата и припадна на колумбиската убавица Даниела Осоро.

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Оваа дваесет и петгодишна студентка победи во конкуренција во која учествуваа 32 девојки, само од оние земји кои се квалификувани за првенството.

„Многу сум горда на оваа титула. Убедена сум дека Колумбија ќе го освои трофејот на Светското првенство.“ Рече Осоро

Второто место и припадна на деветнаесетгодишната американка Фелициа Кичингс, додека трето пласирана е девојката од Еквадор Лариси Артега .

Погледнете како изгледа колумбиската убавица:

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Секси колумбијката Даниела Осоро е Мис Мундијал (ФОТО+ВИДЕО)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone