Секс поза: Пајак

By on March 8, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Поза во која вашите тела се испреплетени во секси пајажина, која овозможува близок контакт и погледи, што може да биде неверојатен афродизијак.

Секс поза: Пајак

И двајцата седите на креветот, свртени еден кон друг. Вашите нозе се испружени спрема партнерката, а нејзините спрема вас, па потсетуваат на пајажина, а рацете ви слушат како потпора.

Доближете се така што вашата партерка ќе седне преку вас. Нејзините колкови да бидат помеѓу вашите раширени нозе, а колената свиткани. Кога вашите тела целосно ќе се испреплетаат, нишајте се напред-назад и уживајте во страствените допири.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone