Прекрасно видео кое објаснува колку добри би биле соларните патишта

By on May 22, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Без оглед на недостатокот на летечки автомобили или Џорџ Џетсон архитектура, прилично е јасно дека ние конечно живееме во иднината.

Прекрасно видео кое објаснува колку добри би биле соларните патишта

Работи, како Tesla Model S и Microsoft Xbox Kinect се доказ за тоа. Технологија стана се повеќе и повеќе зачудувачка. Ние сме благодарни за она што е тука и возбудени за тоа што следува. Работата е што нашите основни патишта не еволуирале како и сè друго. Сепак, тие имаат потенцијал да го направат тоа. Погледнете го ова видео и прилично ќе се убедите дека соларните патишта се добра идеја…

Прекрасно видео кое објаснува колку добри би биле соларните патишта

Прекрасно видео кое објаснува колку добри би биле соларните патишта

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone