Пред и по визуелните ефекти во „Игра на престоли“

By on June 18, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Визуелните ефекти во филмот се апсолутно неверојатна работа. Еве неколку брзи видеа на кои ќе може да ги видте визуелни ефекти кои за серија како „Игра на престоли“ се потребни. Навистина неверојатно што прават момците зад камера и компјутер.

Пред и по визуелните ефекти во „Игра на престоли“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone