Пародија: 50 нијанси на сиво (ВИДЕО)

By on February 25, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Фамата која се дигна околу филмот Fifty Shades of Grey (50 нијанси на сиво) адаптиран според истоимената книга го предизвика вниманието на светската јавност.

Пародија: 50 нијанси на сиво (ВИДЕО)

Не можеме да го оспориме фактот дека книгата и филмот Fifty Shades of Grey (50 нијанси на сиво) поттикнаа многу парови да ја откријат магијата на грубиот, СМ секс.

Компанијата Trojan сакаше да укаже на разликата помеѓу секси игрите во книгата и нивното спроведување во реалноста. По тој повод, снимена е кратка пародија во кој главната улога ја има млад пар кој се обидува да го имитира и достигне нивото на секс опишан во книгата.

Дали сцените од книгата се вистински во пракса?

Погледнете го видеото и проценете сами…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone