Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

By on November 9, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Фудбалерот Рикардо Кака се разведува од сопругата Керол Селисо со која има две деца.

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Тие се разведуваат после 9 годишен брак, на кој му претходеше и 3 години врска. Информацијата ја потврди портпаролот на фудбалерот, но и неговата сопруга неоддамна во едно интервју признала дека има проблеми во бракот.

Се шпекулира дека до развод дошло откако Кака почнал да игра за американскиот клуб Orlando City, но изгледа дека вистинската причина е аферата на Кака со Мис Бразил 2013, убавата Жаклин Оливиера.

Погледнете ја убавицата на која тешко кој може да одолее..

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Оваа убавица е причина за разводот на фудбалерот Кака

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone