Орален секс: Дали треба да и возвратите?

By on March 16, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Го имаме одговорот на често поставуваното машко прашање поврзано со орален секс.

Орален секс: Дали треба да и возвратите?

Проблем

Ако партнерката орално ме задоволи, дали очекува истото да го сторам и јас?

Решение

Не, не е неопходно. Таа го виде сјајот во вашите очи и го почувствува вашето задоволство. Таа е свесна дека неколку минути ве делат од цврст сон, предизвикан од неверојатниот орален секс. Но, немојте веднаш да и го свртите грбот и да заспиете. Барем бакнете ја за добра ноќ.

Доколку не практикувате да и пружате орално задоволство, не го очекувајте тоа ни од неа.

Пронајдете други начини да ја задоволите. Следете ги нејзините водишки и однесете ја го врвот.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone