ВИДЕО: Стари луѓе избезумени кога за прв пат користат OCULUS RIFT

By on August 29, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Најверојатно веќе сте запознаени со Oculus Rift, но за тие што не се запознаени тоа во основа е апарат за виртуелна реалност кој им овозможува на играчите да чекорат во своите омилени игри и виртуелни светови. Тоа е апсолутно играчка од иднината наменета за игри и забава. На видеото може да видите како некои стари луѓе го користат и нивните реакции кои се како инспиративни така и смешни. Погледнете го видеото.

ВИДЕО: Стари луѓе избезумени кога за прв пат користат OCULUS RIFT

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone