Новиот трејлер за новата сезона на Game of Thrones

By on March 10, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Змејови, борби, секс, епски битки, многу снег и венчавка се само дел од новата сезона на Game of Thrones.

Новиот трејлер за новата сезона на Game of Thrones

Во главните улоги се појавуваат Лина Хедли, Питер Динклиџ, Емилија Кларк, Кит Харингтон, Софи Тарнер и Иан Глен. Креатори на серијата се Дејвид Бениоф и Д.Б. Вајс.

Видеото се фокусира на Данерис која станува вистинска закана на завојуваните семејства. Судејќи по трејлерите за новата сезона трендот на крвопролевање продолжува. Погледнете…

http://youtu.be/vwRdVw82Jd8

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone