Неверојатно: Погледнете како ги прават змејовите во “Игра на тронови” (ВИДЕО)

By on February 12, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Ако сте фан на “Игра на тронови”, или само фан на филм магијата во целина, оваа неверојатно интересно видео е за вас. Технологијата и уметноста на екранот на највисоко ниво.

Неверојатно: Погледнете како ги прават змејовите во "Игра на тронови" (ВИДЕО)

Неколку брзи погледи…

Неверојатно: Погледнете како ги прават змејовите во "Игра на тронови" (ВИДЕО)

Неверојатно: Погледнете како ги прават змејовите во "Игра на тронови" (ВИДЕО)

Целото видео…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone