Неверојатни базени со мозаик

By on April 21, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Доколку сте одлучиле да го создадете најдобриот базен кој што досега го имате видено тогаш мозаикот е одличен избор за вас.

Неверојатни базени со мозаик

Со покривање на дното на базенот со мозаик може да се создадат навистина фасцинантни дезени и дизајни. Ако не сте многу креативни и мислите дека не би знаеле како сами да направите мозаик од нула, или едноставно немате време, имајте на ум дека постојат веќе завршени мозаици.

Неверојатни базени со мозаик

Шпанската компанија Glassdecor е светски лидер токму во создавањето и производство на мозаици и мозаик плочки, особено кога станува збор за големи формати на слики. Оваа компанија нуди широк спектар на неверојатни производи и решенија за декорација на вашиот внатрешен и надворешен простор. Компанијата исто така нуди мозаик на базени, внатрешни и надворешни.

Неверојатни базени со мозаик

Погледнете некои од нивните неверојатни мозаици.

Неверојатни базени со мозаик

Неверојатни базени со мозаик

Неверојатни базени со мозаик

Неверојатни базени со мозаик

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone