Наскоро ќе биде претставен новиот iPhone 6

By on August 18, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Apple планира да ја претстави новата генерација на iPhone на 9-ти септември годинава.

Наскоро ќе биде претставен новиот iPhone 6

Компанијата закажа прес-конференција на овој датум. Иако Apple ги игнорира прашањата од медиумите во врска со настанот и не споделува каква ќе биде неговата тематика, се смета дека токму новиот iPhone ќе биде во центарот на вниманието.

Оваа година се очекува да бидат претставени две верзии iPhone 6 и iPhone 6L. Едниот со екран од 4,7 инчи, а другиот поголем со дури 5,5 инчи.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone