Најсексипилната репортерка за СП 2014

By on June 19, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Инаку девојките и фудбалот не одат баш заедно, но кога е во прашање Ванеса Хупенкотен, драго ни е што оваа комбинација сепак постои.

Најсексипилната репортерка за СП 2014

Иако можеби по името заклучивте дека се работи за скандинавска убавица, Ванеса сепак ја бодри мексиканската репрезентација и притоа од вжештените стадиони дава извештаи за мексиканската телевизија Televisa (која на повеќето ви е позната по познатата линија TELEVISA PRESENTA, пред започувањето на нова епизода од добро познатите мекасинкански серии).

Најсексипилната репортерка за СП 2014

Како и да е, мислиме дека таа заслужува да добие пехар за најсексипилна репортерка, зарем не?

Најсексипилната репортерка за СП 2014

Најсексипилната репортерка за СП 2014

Најсексипилната репортерка за СП 2014

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone