Најголемиот пенис во светот

By on March 17, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Едно ново истражување дојде до многу интересни сознанија! Само да ви откриеме дека најголемиот пенис е измерен на Африканец. Како е во останатиот дел од светот?

Најголемиот пенис во светот

Според најновото истражување во врска со големината на пенисот, Конго се покажа како апсолутен победник, а на европско ниво со голема „алатка“ може да се пофалат Италијанците, Холанѓаните и Грците.

Погледнете ја целата листа…

Просечна големина во државите кои водат:

1. Конго 18
2. Венецуела 17
3. Колумбија 17
4. Бразил 16
5. Италија 15,7
6. Гватемала 15,5
7. Костарика 15
8. Мексико 15
9. Грција 14,7

Меѓутоа, не заостануваат и:

1. Шпанија 14
2. Велика Британија 14
3. Нов Зеланд 14
4. Турција 14
5. Финска 13,7
6. Австралија 13,2
7. Португалија 13,2
8. Русија 13,2
9. САД 13

Најкратките пениси се измерени во:

1. Индонезија 11,7
2. Сингапур 11,4
3. Виетнам 11,4
4. Малезија 11,2
5. Кина 10,9
6. Јужна Кореа 10,9
7. Тајван 10,7
8. Филипини 10,7
9. Тајланд 10,2
10. Северна Кореа 9,7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone