Маркетинг

UrbanMen.mk е неоддамна формиран веб-сајт, нуди информации поврзани со теми кои се интересни во машкиот свет: убави девојки, стил и мода, интересни форми на архитектура и дизајн, совети за Вашето здравје и фитнес предлози, интересни информации од светскиот шоубиз, како и новости од областа на спортот, автомобилизмот и технологијата. Секојдневно се додаваат нови вести и посетеноста расте. Моментално сајтот има над 55.000 прелистувања месечно и оваа бројка се зголемува од месец на месец. Банерите се со стандардни големини 728×90, 300×250 и 160×600. Доколку сте заинтересирани за некоја дополнителна големина и специфична позиција слободно контактирајте не на info@urbanmen.mk и ќе ви одговориме во најбрз можен рок.

Urban Men Mk Marketing red Image