Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

By on April 18, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Buffalo Jeans девојката, Вивиен Киндл, тивко не убива со нејзините совршени облини.

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Вивиен е зафатена девојка. Кога не работи на нејзината фигура, или позира за познати брендови или пак се појавува на шоу како што е America’s Got Talent. Таа исто така е една од девојките на Buffalo Jeans.

Со нејзината долга темна коса, големите очи и неверојатните облини, не е воопшто чудно што бројот на нејзините следбеници на Instagram е во постојан пораст.

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Instagram девојка на неделата – Вивиен Киндл

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone