Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

By on March 7, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Ви претставуваме фотогалерија во која е прикажана разликата помеѓу фотографиите кои овие хотели ги објавуваат на своите официјални страни и фотографии на кои се гледа вистинската ситуација.

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Критичари кои работат за веб-страницата Oyster посетиле неколку познати туристички места и фотографиите кои ги направиле воопшто не изгледаат како рекламните фотографии кои се вистинска фантазија.

Некои од нив се толку некомпатибилни што ќе помислите дека гледате фотографии од две различни локации.

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Хотели кои во реалноста не изгледаат како што се претставуваат на рекламите

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone