ФОТО: Жизел Бундхен гола на насловната на Vogue

By on April 28, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

За да ја прослави 20-годишнината од својата кариера, Жизел позираше гола за бразилскиот Vogue.

ФОТО: Жизел Бундхен гола на насловната на Vogue

Тешко е да се поверува дека таа помина 20 години во позирање, а сепак изгледа секси како и секогаш за мајското издание на бразилскиот Vogue.

Прекрасната Жизел е целосно гола, со што докажува дека се пензионира од манекенството со крената глава. Таа во интервјуто изјави „Кога ја слушнав идеата да направам нешто посебно во соработка со Vogue за мојата 20-годишна кариера и за 40-годишнината на магазинот Vogue, веднаш знаев дека не сакам да биде само мода. Сакав да биде нешто поразлично, нешто што е дел од мене, од моето битие.“

ФОТО: Жизел Бундхен гола на насловната на Vogue

ФОТО: Жизел Бундхен гола на насловната на Vogue

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone