ФОТО: Серена Вилијамс ги покажа градите

By on November 8, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Познатата тенисерка Серена Вилијамс постојано објавува провокативни фотографии на социјалните мрежи.

ФОТО: Серена Вилијамс ги покажа градите

Овојпат таа објави 2 фотографии на кои во преден план се нејзините гради. Од фотографиите кои се насловени „Серена, ти треба одмор“ можеме да заклучиме дека таа е на базен и ужива на сонцето…

Погледнете…

ФОТО: Серена Вилијамс ги покажа градите

ФОТО: Серена Вилијамс ги покажа градите

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone