ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

By on April 21, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Ријана ја загрева атмосферата со новата фотосесија за потребите на летното издание на „V Magazine“.

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

На насловната страна таа е топлес и ги покажува своите атрибути, облечена во сини гаќички и платинум перика, а до самат фотографија стои текст: „Воодушевувачкото враќање на врвната поп лоша девојка“.

Во колоритната фотосесија направена од модниот фотограф Стивен Клајн, се гледа дека РиРи ужива и се чувствува самоуверена пред неговиот објектив, а во интервјуто таа зборува за нејзиниот осми албум кој сите нетрпеливо го очекуваат.

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

ФОТО: Ријана во секси издание за „V Magazine“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone