ФОТО: Пистигнаа разголените британски задници во Бразил

By on June 13, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Во предниот дел на хотелот каде што е сместен англискиот национален тим во Рио де Жанеиро, Бразил има интересно друштво.

ФОТО: Пистигнаа разголените британски задници во Бразил

Десетици девојки ги истакнаа своите облини, пред хотелот каде што е тимот на тренерот Рој Хоџсон.

ФОТО: Пистигнаа разголените британски задници во Бразил

ФОТО: Пистигнаа разголените британски задници во Бразил

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone