ФОТО: Некој си игра со колички на задникот на Кендал

By on April 20, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Кендал Џенер денес објави фотографија на која е гола во „doggy style“ поза, со автомобил играчка позиционирана на нејзиниот задник.

ФОТО: Некој си игра со колички на задникот на Кендал

Фотографот не е познат, а фотографијата е насловена „RoadTrippin Like“.

ФОТО: Некој си игра со колички на задникот на Кендал

Последното појавување на Кендал во јавноста беше исто така деновиве, на познатиот фестивал Коачела кој се одржува во Калифорнија.

ФОТО: Некој си игра со колички на задникот на Кендал

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone