ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

By on April 15, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Кети Фереиро (21) или позната како кубанската Ким Кардашијан, вели дека нејзиниот задник е природен и ниедна фотографија не и е обработена во Photoshop.

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

Старлетата Ким Кардашијан нема постигнато ништо значајно, но сепак успеа да се пробие во светот на шоубизнисот и да стане популарна. Тоа е благодарение на нејзините облини и секојдневното експонирање во јавноста и привлекување внимание.

По нејзиниот пример многу модели со тело како нејзиното си ја пробаа среќата во шоубизнисот. Една од нив е и Кети Фереиро. Нејзе светот ја идентификува како двојничката на Ким поради нејзините заносни облини.

Погледнете ги фотографиите…

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

ФОТО: Кубанската Ким Кардашијан е 100% природна

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone