ФОТО: Instagram девојка на неделата – Ешли Скај

By on May 22, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Запознајте ја Ешли Скај – прекрасен фотомодел, моден блогер и најново Buffalo Jeans модел.

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

Со нејзината долга кафеава коса, големите темни очи и неверојатните облини од ден за ден привлекува се повеќе и повеќе Instagram следбеници.

Погледнете ги нашите омилени моменти од нејзиниот живот, а ако сакате да ја следите кликнете тука.

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

ФОТО: Instagram девојка на неделата - Ешли Скај

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone