Емили Ратајковски за Rag & Bone

By on October 21, 2013
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Емили Ратајковски е неверојатно секси во новата кампања на Rag & Bone

Проектот D.I.Y. од Rag & Bone проект кој се реализира без стилист, без светло, без шминка, без фризури. Само девојка, нејзината камера, и нејзиниот омилен пар фармерки. Тука, Емили Ратајковски ни покажува зошто станува популарна во стилот на Кејт Аптон, изгледајќи неверојатно заводнички и прекрасно на фотографиите.

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone