Емили Ратајковски во фотосесија на Тони Дуран

By on November 28, 2013
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Соработка на одличниот фотограф Тони Дуран со нашата омилена девојка, прекрасната Емили Ратајковски. Резултатот е… Видете самите.

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (10)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (9)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (8)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (7)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (6)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (5)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (4)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (3)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (2)

Emily-Ratajkowski-by-Tony-Duran (1)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone