Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

By on April 16, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Ако сеуште не ја следите Емили Ратајковски, сигурни сме дека после оваа статија веднаш ќе ја најдете на социјалната мрежа Instagram. А ако сеуште немате сопствен профил, сигурно дека ќе си направите.

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Емили е моделот кој им го сврте паметот на многу мажи ширум светот кога за прв пат се појави во јавноста за потребите на видео спотот за песната Blurred Lines.

Од тој момент таа секојдневно е активна на социјалните мрежи. И за наша голема среќа непрестано објавува разголени фотографии и си поигрува со машката фантазија.

Ви ги споделувам најинтересните 5 фотографии, а ако сакате да ги погледнете сите, отворете го нејзиниот профил – @emrata…

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Емили Ратајковски: 5 причини за да ја следите на Instagram

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone