Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

By on April 25, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

На само 20 годишна возраст Џиџи Хадид го живее сонот на секој модел.

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Таа е длабоко навлезена во модната индустрија со фотосесии за познати списанија како Vogue, Sports Illustrated, Tom Ford… Џиџи, исто така се појавува и во ТВ серијата Real Housewives of Beverly Hills покрај нејзината мајка Јоланда Фостер.

Во чест на нејзиниот 20. роденден ви ја подготвивме оваа фотогалерија, а доколку сакате да ја следите на Instagram кликнете на овој линк @gigihadid

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Џиџи Хадид – Instagram девојка на неделата

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone