Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

By on June 27, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Пишете ни во коментар ако некогаш сте виделе мотор кој е нереално кул и стилски, како овој. Компанијата која го има направено се наоѓа во Ричмонд, Вирџинија и е специјализира во правење на целосно модифицирани британски мотоцикли изградени од стари, отфрлените, оштетени и заборавени Ducati, Triumph и BSA. Еве го последниот…

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Ducati 900SS кустомизирана атомска бомба

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone