Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

By on October 27, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Дона Каран го продава нејзиниот имот познат под името The Sanctuary(Светилиштето) за 39 милиони долари, кој се протега на површина од 7 ари, а се наоѓа покрај брегот во Туркс и Каикос.

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Имотот е лоциран на Карибите и се состои од 2 вили за одмор и гостински павилион во Parrot Cay ресортот. Секоја од вилите има 4 спални соби со сопствен бескраен базен. Ентериерот изобилува со многу бели каучи, дрвени подови и уметнички дела од Бали и Африка.

Како дел од Parrot Cay ресортот, новите сопственици на имотот ќе можат да ја користат приватната плажа, спа-центарот, послугата, двајца приватни батлери и личен готвач.

Исто така, има и менаџер кој е достапен 24 часа, спортски терени, ресторани и бутици. Звучи совршено…

Погледнете ја фотогалеријата…

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Дона Каран го продава имотот на Карибите за 39 милиони долари

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone