Девојка во фокусот: Светлана Билјалова (ФОТО)

By on December 27, 2013
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Овој викенд повторнo ви презентираме уште една прекрасна девојка од Русија. После Галинка Миргаева и Вера Еремејчук, сега на ред е Светлана Билјалова. Таа е исто така модел доста популарен на Инстаграм со повеќе од половина милион следачи.

Svetlana-Biljalova (4)

Светлана Билјалова е уште еден пример на совршена женска убавина. Таа е родена во Јануари, 1992 година и моментално студира на РУДН Универзитетот во Москва, го сака фитнесот и поминува доста време во тренинзи. Како што може да забележите од фотографиите, оваа црнокоса убавица ужива да се фотографира самата, а нам тоа не ни пречи, нели?

Svetlana-Biljalova (1)

Svetlana-Biljalova (24)

Svetlana-Biljalova (23)

Svetlana-Biljalova (22)

Svetlana-Biljalova (21)

Svetlana-Biljalova (20)

Svetlana-Biljalova (19)

Svetlana-Biljalova (18)

Svetlana-Biljalova (17)

Svetlana-Biljalova (16)

Svetlana-Biljalova (15)

Svetlana-Biljalova (14)

Svetlana-Biljalova (13)

Svetlana-Biljalova (12)

Svetlana-Biljalova (11)

Svetlana-Biljalova (10)

Svetlana-Biljalova (9)

Svetlana-Biljalova (8)

Svetlana-Biljalova (7)

Svetlana-Biljalova (6)

Svetlana-Biljalova (5)

Svetlana-Biljalova (3)

Svetlana-Biljalova (2)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone