Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

By on September 8, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Кристијано Роналдо и Ирина Шајк добија конкуренција од ѕвездата на Баерн Минхен Марио Гетце и неговата девојка Ен-Катрин Бромел. Тој го постигна победничкиот гол на Светското првенство во Бразил оваа година, а има и други неверојатно значајни голови. Еве неколку секси фотографии од неговата девојка за да потврдиме нашата теза…

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Дали фудбалерот Марио Гетце ја има најжешката девојка?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone