Бизнис Резиденција Во Беверли Хилс

By on February 25, 2014
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Оваа резиденција е проектирана во 1973 од архитектот Amir Farr и се наоѓа во ексклузивната населба cul-de-sac in Trousdale Estates, во Беверли Хилс, Калифорнија.

Белгискиот дизајнер за ентериери Maxime Jacquet го реновирал ентериерот во 2012 за интернационален бизнисмен и неговиот партнер.

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-01

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-02

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-03

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-04

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-05

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-06

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-07

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-08

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-09

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-10

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-11

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-12

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-13

biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-14

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone