Бидете главен шеф во нејзината кујна!

By on March 4, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Секс поза која нејзината кујна ја прави одлично место за брз секс!

Бидете главен шеф во нејзината кујна!

Оваа поза гарантира брз секс со длабока пенетрација.

Вашата партнерка седи на работ од работната маса или пак машината за миење садови, а нозете ги става преку вашите колкови.

Вие за време на целата сексуална активност сте во стоечка положба придржувајќи се за нејзиниот задник.

Оваа поза ви овозможува длабока пенетрација, преголема блискост и контакт помеѓу вас и вашата партнерка.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone