За Нас

UrbanMen.mk е пријател на секој модерен маж. Неоддамна формиран, овој сајт нуди информации поврзани со теми кои се интересни во машкиот свет: убави девојки, стил и мода, интересни форми на архитектура и дизајн, совети за Вашето здравје и фитнес предлози, интересни информации од светскиот шоубиз, како и новости од областа на спортот, автомобилизмот и технологијата.

info@urbanmen.mk