Search results for "maxime jacquet"

  • biznis-rezidencija-vo-beverly-hills-featured

    Бизнис Резиденција Во Беверли Хилс

    Оваа резиденција е проектирана во 1973 од архитектот Amir Farr и се наоѓа во ексклузивната населба cul-de-sac in Trousdale Estates, во Беверли Хилс, Калифорнија. Белгискиот дизајнер за ентериери Maxime Jacquet го реновирал ентериерот во 2012 за интернационален...

    • Posted 5 years ago
    • 0