6 влијателни изуми важни за денешниот сексуален живот

By on April 1, 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Исто како и другите чуда на човековата цивилизација, така еволуирал и сексот.

6 влијателни изуми важни за денешниот сексуален живот

Денес на сексуалното мени има толку многу избор што изборот го прави тежок. Но, кои се највлијателните изуми за да сексот се развие во тоа што е денес?

Ви претставуваме кратко видео во кое ви откриваме…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone